lørdag 31. januar 2015

NYSTUA MI

                      

Nå er det på tide for meg å våkne igjen etter en fryktelig lang pause.

Det har jo skjedd en del i livet mitt det siste året, så blogging har liksom kommet litt ned på lista, men tiden går og ting blir jo etterhvert normalt i det nye livet som skilt.
Begynner jo nå å faktisk trives ganske godt i mitt nye hjem som jeg deler med ungene annenhver uke.

Undelig med så mye "egentid"(men også litt deilig), tør nesten ikke si det høyt. Har jo nå innført SUSHI og "lytte på stillheten" annenhver fredag når jeg er "singel", undelig ord å si.

Så altså, JEG TRIVES, stort smil :D

Her er noen bilder fra den nye, litt mindre, men å så koselige stua mi.
Den turkise stolen har jeg fått av det som vel nå må kalles for x-svigermor, men som nå har blitt nabo og venninde , som hun jo forsåvidt har vært hele tia. Denne stolen har jeg vært litt forelsket i siden førte gang jeg så den på hytta hennes for sikkert ti år siden, og nå har jeg blitt forært den. Blir jo glad bare jeg kommer innafor døra og ser den, hver eneste dag.

Har også laget en bildevegg (det må man jo ha), jeg har vel flere og her prøver jeg å få tv-en til ikke å bli så dominerende.

Og her sneik det seg visst inn en katt!!
I mangel av en riktig en, som vi håper å skaffe oss etterhver, så er Tiril mer enn villig til å la seg kose med mens vi venter ;)

Vel, håper det var verdt en titt innom, håper du vil stikke innom en annen gang også, lover at det ikke skal gå nesten et år til, hehe...

                                                         Ha en fortreffelig helg.2 kommentarer:

  1. Så koselig du har det :) Lover å kikke innom deg igjen! Fant deg på "Personlig interiør med fargesplæsj!" så jeg blir vel å se deg der også :) Ha en fortsatt fin lørdag. (Airin)

    SvarSlett
  2. Det var vel verdt besøket!
    Du har det riktig så koselig og med en personlig stil. Enig med deg at den go`stolen er superfin. Den er liksom laget til resten av interiøret :)
    Ha ei god helg, med eller uten barn :)

    SvarSlett